Teltudlejning i Hillerød

Selv om festen skal afholdes udendørs, kan dine gæster godt få tag over hovedet. Fest og Telt tilbyder teltudlejning i Hillerød, og vi har telte til alle festlige formål.

Vi tilbyder fest telte til alle anledninger

Står du og skal holde en stor fest, hvor der ikke er plads indenfor? Hos fest og telte har vi en masse forskellige telte så du let og ubesværet kan rykke festen udenfor. Du behøver ikke at bekymre dig om solen skinner, eller om det regner, da du let kan holde dine gæster tørre med et af vores mange fest telte. Vi tilbyder dig en let løsning til pladsproblemerne som der kan være, når du skal holde: Fødselsdagen, konfirmationen, bryllupsfesten eller andre festligheder. Vi levere telte i hele Hillerød og omegn, og har telte i alle størrelser.

Vi har mange års erfaring

Hos Fest & Telt har vi mange års erfaring med teltudlejning Hillerød, og du kan derfor trykt lade stå for festens rammer. For at gøre det nemmere for dig har vi lavet to praktiske fest pakker til henholdsvis 40 og 50 personer, der indeholde både telt, service og borde og stole. Dog kan vi også skræddersy en løsning som passer til den fest du skal holde. Vores fornemmeste opgave er at give dig den bedst mulige oplevelse med leje af fest telte, og sørger for at rammerne til din fest er i orden.

Hvad kan du benytte vores telte til

 • Tilflugtssted i tilfælde af regn
 • Dansetelt
 • Spisetelt
 • Serverings- og opbevaringssted for buffet

Hvor lejer vi vores fest telte ud henne?
  Kontakt

  Du kan altid kontakte os hvis du skal holde en fest, og har brug for leje af telt og service. Måske kan en ad vores pakkeløsninger være noget for dig? Hvis ikke det passer til dine behov, tilpasser vi en løsning, så rammer om din fest bliver præcis som du gerne vil have dem. Ring og hør mere om dine muligheder for teltudlejning i Hillerød. Eller kontakt os gennem kontaktformularen her på siden.

   20 33 53 54
  festogtelt@gmail.com