serviceudlejning-kokkedal

Serviceudlejning i Kokkedal

Når du mangler en god serviceudlejning i Kokkedal, er hjælpen ikke langt væk. Lad Fest og Telt sørge for både service, borde og stole. Vi leverer til døren.

Fest og Telt har mange års erfaring med serviceudlejning i Kokkedal, og ved nøjagtigt hvilke udfordringer, du som vært har, når der skal holdes fest med spisende gæster. Ved at leje service – og eventuelt også borde og stole, har du én bekymring mindre og kan i stedet bruge energien på dine gæster. Læs mere om vores service her!

Serviceudlejning med højt service niveau

Når du lejer tilbehøret hos Fest og Telt, leverer vi til døren. Alt service leveres i passende partier, så du er sikker på, at der er nok til alle, og alt service afleveres i opvasket stand og direkte klar til brug.

Udover service udlejer vi selvfølgelig også:

Vi har også lavet samlede pakkeløsninger på leje af telt, service, bord og stole så det bliver nemmere for dig. Festpakken findes i to versioner, en til 40 personer og en til 50 personer. Se vores prisliste her eller kontakt os og få et tilbud.

Kontakt

Led du efter serviceudlejning Kokkeldal? Så prøv Fest og Telt! Vi er hurtige, effektive og har altid rimelige priser. Kontakt os i dag på telefon: 20 33 53 54. eller via kontaktformularen her på siden, hvis du har spørgsmål.