serviceudlejning hornbæk

Serviceudlejning i Hornbæk

Når du skal bruge en serviceudlejning i Hornbæk, som har konkurrencedygtige priser og altid leverer en pletfri service, så er Fest og Telt det oplagte valg.

Vores lange erfaring med at tilbyde serviceudlejning i Hornbæk har gjort os parat til at håndtere enhver udfordring, og vi står også altid klar med et godt råd, hvis du er usikker på hvilken service, mængden af service eller andre spørgsmål.

Serviceudlejning med højt service niveau

Når du benytter vores serviceudlejning Hornbæk, får du alt tilbehør leveret til døren, helt rent og direkte klar til brug. Du finder både bestik, forskelligt porcelæn, glas kopper og alt andet nødvendigt i vores katalog.

Udover service udlejer vi også:

Vi tilbyder samlede pakkeløsninger på telt, service og borde og stole, så det bliver nemmere for dig. Vores festpakke findes i to versioner, en til 40 personer og en til 50 personer. Se vores prisliste her eller kontakt os og få et tilbud.

Kontakt os

Har du brug for serviceudlejning i Hornbæk? Kontakt os i dag på telefon: 20 33 53 54. eller vi kontaktformularen her på siden så vender vi tilbage med en løsning til dig.