Serviceudlejning Hillerød

Har du brug for serviceudlejning i Hillerød? Ring til Fest og Telt, vi leverer alt nødvendigt tilbehør til dit selskab, hvad enten det er stort eller småt.

Lej alt service til din næste fest hos os

Uden mad og drikke duer festen ikke. Men middagen er heller ikke meget værd uden service, og der kan være store fordele i at leje tilbehøret. Hos Fest & Telt får du for eksempel ensartet service i god stand på alle kuverter, og vi har aller former for service. Vi lejer service ud i hele Hillerød området, så hvis du står og skal holde en fest, kan vi være din lokale leverandør af tilbehør dertil. Hvis du ikke selv har ensartet service til festen, kan du med fordel leje det hos os i stedet.

Serviceudlejning med høj service i Hillerød

Når du anvender vores serviceudlejning i Hillerød, sørger vi naturligvis for, at du får servicen bragt til døren i opvasket stand, så det er parat til brug med det samme. Vi henter ligeledes også servicen ved døren, så du har mindst mulig besvær, når du lejer service af os. Vi sørger for at rammerne for din fest er i orden, og udlejer også borde og stole, samt fest telte.
Læs mere om vores service udlejning i Hillerød her.

Fordele ved leje af service

 • Levering og afhentning af service
 • Ensartet service
 • Slip for besværet med opvasken
 • Stort udvalg af forskellige service
  Vores pakkeløsninger i Hillerød

  Hvis du skal holde en stor fest, og både har brug for fest telt, borde og stole, samt service, kan du med fordel se vores samlet festpakker. Her får du både telt, borde, stole og service i én samlet og praktisk pakke. Vi har to festpakker, en til 40 personer og en til 50 personer.
  Se mere om vores festpakker her

  Kontakt

  Hvis du skal holde en fest, men ikke har hverken pladsen, eller tilbehøret dertil, kan du trygt kontakte os! Vi sørger for at rammerne for din fest er i orden, og levere og afhenter både service, telte, samt borde og stole. Hvis du skal holde en lidt større fest, kan du med fordel se nærmere på vores pakkeløsninger, som er tilpasset til både 40 og 50 mennesker. Kontakt os og hør nærmere om service og teltudlejning i Hillerød. Du kan også kontakte os gennem kontakt formularen på siden.

   20 33 53 54
  ok@oksu.dk