Serviceudlejning Helsingør

Skal du bruge ekstra service til festen? Fest og Telt tilbyder serviceudlejning i Helsingør. Vi har stort udvalg og leverer og afhenter naturligvis på festadressen.

Vi levere service til hele Helsingør

Når der skal holdes større fester eller sammenkomster, er der brug for ekstra bestik og porcelæn til gæsterne. Fest og Telt har gennem mange år tilbudt serviceudlejning i Helsingør samt resten af Nordsjælland, og vi har alt nødvendigt tilbehør på lager. Vi har et stort udvalg af service, så du kan vælge det som passer lige til din fest. Vi gør det nemt for dig, og sørger for at levere og afhente alt service, så dit fokus kan være på dine gæster. Du kan altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på service til din fest. Du kan også kombinere leje af service med leje af borde og stole, samt et af vores fest telte.

Professionel leverandør af service i Helsingør

Vi har mange års erfaring med udlejning af service i Helsingør og hele Nordsjællands området. Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse med leje af service, og derfor bringer vi altid rent service, som kan tages i brug med det samme. Gennem vores serviceudlejning i Helsingør kan vi levere alt fra knive, gafler og skeer til diverse tallerkener, vinglas, skåle, flødekander, sukkerskåle og meget andet. Vi ser altid vores service efter i kanterne, så du får flot og rent service, uden skår eller lign.

Vores services

Fordele ved leje af service

 • Levering og afhentning af service
 • Ensartet service
 • Slip for besværet med opvasken

 • Stort udvalg af service
  Vores pakkeløsninger i Helsingør

  Vi leverer også pakkeløsninger inden for telt, service og borde og stole for at gøre det nemmere for dig. Vi ha to forskellige festpakker, én til 40 personer og én til 50 personer. Vi leverer altid i passende partier, så du ikke løber tør for service midt i festen.

  Se vores prisliste her!

  Kontakt

  Kontakt

  Har du brug for serviceudlejning i Helsingør? Vi står altid klar til at hjælpe dig, og finde den løsning som passer bedst til dine behov.

  Kontakt os i dag

  20335354
  ok@oksu.dk