serviceudlejning espergærde

Serviceudlejning i Espergærde

Slip for bøvlet med at finde ekstra service til dine festgæster. Benyt dig af vores serviceudlejning Espergærde, vi henter og bringer, og klarer også opvasken af det lejede service.

Når du vælger OK-Serviceudlejning i Espergærde, får du en nem og effektiv løsning til dit selskab. Vi har et stort udvalg af service, glas og porcelæn, og uanset hvilken type mad der serveres, har vi det rigtige tilbehør, der kan gøre middagen og festen til en succes.

Serviceudlejning med høj service

Når du bruger Fest og Telts serviceudlejning i Espergærde, får du leveret til døren i passende partier, så du er sikker på at have nok til alle gæster. Alt service leveres vasket op og parat til anvendelse.

Udover service udlejer vi selvfølgelig også:

Vi tilbyder også samlede pakkeløsninger på telt, service og borde og stole. Vi har to festpakker, en til 40 personer og en til 50 personer.

Kontakt

Leder du efter serviceudlejning i Espergærde? Du kan se vores prisliste her, eller ring og få et uforpligtende tilbud på en specifik løsning. Kontakte os i dag på telefon: 49 26 63 20 eller via kontaktformularen her på siden.